Условия за доставка

Доставката е безплатна!

·         Всяка поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 16:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден!

·         Поръчка направена в работен ден след 16:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа.

·         Поръчка, направена след 16:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа).

·         Поръчаните продукти се доставят с куриер Speedy на посочения адрес за доставка в рамките на три до четири работни дни, с изключение на местата които се обслужват по график. Справка за графика на обслужване по населено място може да направите ТУК>>

·         Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия

·         www.dobrevbooks.com си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни!

·         Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

·         www.dobrevbooks.com не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

·         Заявените и поръчани артикули се доставят от спедиторска компания "Speedy", като доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес на географската територия на Република България, като се изключват доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България. 

·         При посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката НЕвалидна и НЕ обвързва www.dobrevbooks.com със задължението за изпълнение на доставката.

·         В случай, че Клиентът НЕ бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на пратката си в този срок, www.dobrevbooks.com се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.

Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.